• LUYTEN

    Beerse

Een totaalrenovatie van een bestaande villa te Beerse. Deze goed opgezette villa te Beerse had nood aan vernieuwing.

De woning is volledig gestript tot op de ruwbouw en voorzien van nieuwe ramen, buitenisolatie en buitenbezetting. Daarnaast werd de woning eveneens voorzien van alle nieuwe technieken; zonnepanelen, warmtepomp, domotica,..

De architectuur van de woning was duidelijk, symmetrie. Dit hebben we dan ook behouden in het nieuwe ontwerp.

Op aanvraag van de klant hebben we ontwerp opgemaakt voor de volledige woning, deze diende opener, ruimer, lichter en vooral aangenamer te worden. De kleine ruimtes van het huidige plan werden daarom omgevormd tot ruimere gehelen die in elkaar overlopen. De nieuwe grote glaspartijen zorgen voor een ruimer effect binnen, een beter contact met de grote tuin en enorm veel lichtinval.

De keuken achteraan de woning hebben we voorzien van een volledig glazen uitbouw met plat dak, op deze manier hebben we de keuken verruimd, de mogelijkheid gecreëerd een overdekt te terras te maken en meer contact te krijgen met de tuin vanuit de keuken.

De open hal die vroeger van de gelijkvloers tot volledig in de nok rijkte en voor zeer veel warmte verlies zorgde hebben we voorzien van een extra verdieping waardoor de hal aangenamer aanvoelt en we een extra ruimte hebben gecreëerd.

Ook werd er een extra badkamer voorzien op de 1ste verdieping, zodat we een complete master bedroom kregen met eigen badkamer en dressing.